Workshop järjestetään yhteisen pöydän ääressä livenä sunnuntaina 28.4. klo 13-15 Lahden Pihapiirimessuilla

Hinta 69€ sisältää messulipun sekä workshopissa tarvittavat välineet.

Unelmien Kukkapenkki - workshop

 • Mitä workshopissa tehdään?

  Keskitytään kukkiviin perennoihin ja tutustutaan kasvien väreihin ja muotoihin. Tämän jälkeen tehdään kasvivalinnat omaan penkkiin ja piirretään. Pidetään homma selkeänä ja yksinkertaisena, jotta voit kävellä istutussuunnitelman ja ostoslistan kanssa tyytyväisenä kotiin.

 • Kenelle workshop sopii?

  Jos sinulla on hankaluuksia pihasi kasvivalinnoissa, oma istutusuunnittelusi ei ole tuonut toivottuja tuloksia tai et pääse ajatuksissasi haaveilua pidemmälle, kurssista on sinulle apua! Voit suunnitella jo olemassa olevaa penkkiä tai suunnitella aivan uutta aluetta.

 • Mitä workshop ei ole?

  Kurssilla ei suunnitella tai ideoida koko pihaa tai pihan materiaaleja ja toimintoja. Keskitytään yhteen elementtiin eli kukkapenkkiin.

 • Pitääkö olla hyvä piirtäjä että uskaltaa osallistua?

  Et tarvitse piirustustaitoa. Perinteinen "kynä pysyy kädessä" riittää. Emme tee taiteellisesti kunnianhimoisia dokumentteja vaan kuvia, jotka auttavat sinua kasvien istuttamisessa ja sen muistamisessa, mitä olet miettinyt ja suunnitellut.

 • Saako kysyä vielä lisää?

  Kyllä vaan saa, laita meiliä lea @ pihailo.fi ja vastaan mielelläni!

 • Osallistumisohjeet videolla

  Tarvitset workshopiin mukaasi muutamia tietoja pihastasi, mutta ei huolta! Saat videolla ohjeet valmistautumiseen kaksi viikkoa ennen kurssia.

 • Jos et pääsekään osallistumaan

  Kurssin maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Jos et pääsekään osallistumaan, voit luovuttaa paikkasi toiselle. Ilmoita siitä kurssin järjestäjälle.

 • Kurssitarvikkeet

  Tarvitset kurssille vain oman muistikirjan, kynän ja hyvän fiiliksen :)

Unelmien kukkapenkki- workshop Lahden Pihapiiri-messuilla

Moi! Hauska tavata!

Pihailon kouluttava puutarhasuunnittelija ja puutarhuri

Lea Rauta

Olen aurinkoinen ajattelija, tehokas tekijä ja ikuinen innostaja ja valmis viemään sinut puutarhassasi eteenpäin! En käytä kursseillani kasvitieteellisiä termejä vaan kerron asiat ymmärrettävästi, elävästi ja omin sanoin. Takaan että et nukahda kurssimateriaalin äärelle vaikka vaan kuuntelisit katsomisen sijaan! Verkkokurssien lisäksi opetan yksityisiä ryhmiä ja opiskelijoita sekä pidän puutarhaluentoja. Työskentelen myös ruohonjuuritasolla ja tiedän mistä puhun. Pihaongelmat ja niiden ratkominen ovat minulle tuttuja. Jos sinulla herää kurssista kysymyksiä, laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Oletko jo mukana vuoden odotetuimmalla kurssilla?

Kurssilla tavataan kerran kuussa koko kesän ajan.

 • €149,00

  €149,00Pihailon puutarhavuosi 2024

  Vielä ehdit mukaan!
  Ilmoittaudun!